Bijna Carnaval!

Hoewel je in Den Bosch zodra het weer wat kouder wordt bijna ieder weekend wel ergens een verdwaalde carnavalstoeter ziet rondlopen, staat carnaval nu toch echt voor de deur. Met dit jaar als thema: ‘van keinds af aon’.

Beekveld | urban cuisine zal vanaf woensdag 7 februari 2018 transformeren van gezellig eetcafé naar bruisend carnavalscafé. De culinaire hoogstandjes van chef ‘the Don’ verdwijnen dan even naar de achtergrond, om tot en met maandag 12 februari 2018 tijdelijk plaats te maken voor de muzikale hoogstandjes van de DJ’s.

Achter de bar zullen zowel vertrouwde als ‘gouwe ouwe’ gezichten te zien zijn. Ook onze trouwe toiletjuf ‘Bambo’ Leo is natuurlijk weer gezellig van de partij. Eén ding is zeker: we gaan weer knallen dit jaar! Dus kom ook gezellig een pilske pakken en dan maken we er samen weer een mooi fiske van!

Ben je niet zo van de carnaval? Wees gerust, vanaf donderdag 15 februari is alles weer zoals vanouds en kun je bij Beekveld | urban cuisine komen genieten van al het lekkers van the Don en de gezelligheid van d’n Bob en de rest van team Beekveld.